NOI CREDEDM IN SCHIMBARE

Centrul de recuperare interactivă ”Un Zâmbet cu MIRA” își dedică potențialul și își canalizează întreaga activitatea în sprijinirea persoanelor, în special a copiilor cu afecțiuni de natură neurologică, ortopedică, reumatologică etc., care necesită reabilitare fizică și psiho-socială.

În același timp, centrul sprijină procesul de reabilitare a celor defavorizați din punct de vedere social, psihologic, economic și educațional.

  • Oferim terapie prin jocuri video

  • Terapie Vojta pentruu copii si sugari

  • Kinetoterapie Copii si Sugari

  • Logopedie

Joaca reprezinta un element central in viata unui copil. Cu noi senzori cum ar fi Microsoft Kinect, copiii se pot bucura de jocuri video, facand in acelasi timp exercitii fizice terapeutice care sa semene cu formele de terapie conventionala de care beneficiaza copiii cu deficiente neurologice.

MIRA are potențialul de a-i implica mai mult pe pacienți în terapia lor, ceea ce ar conduce la rezultate clinice mai bune.

Mark McGlinchey, terapeut, Guy’s & St. Thomas’ NHS Foundation Trust

Misiunea Noastra

Denumirea centrului, ”Un Zâmbet cu MIRA” pornește de la sistemul inovativ MIRA. MIRA este o aplicație proiectată cu scopul de a  transforma procesul de reabilitare fizică. În contrast cu kinetoterapia clasică, MIRA face recuperarea fizică mai accesibilă deoarece aplică principiile terapiei prin joacă. Sistemul MIRA transpune exercițiile de terapie în jocuri video, folosindu-se de un senzor extern pentru a evalua  performanța pacientului. Astfel pacientul are ocazia de a-și vedea progresul în timp real, acest lucru fiind un factor motivator important pentru continuarea procesului de reabilitare.Jocurile video au fost create pe baza celei mai bune expertize clinice din domeniu, cu ajutorul unor specialiști în fizioterapie.

Sistemul MIRA incorporează elemente ale kinetoterapiei clasice prin intermediul jocurilor video și în același sens nu anulează beneficiile acesteia. Din același motiv reabilitarea, în cadrul centrului de recuperare interactivă ”Un zâmbet cu MIRA” se face și prin intermediul kinetoterapiei clasice. Misiunea primordială a centrului “Un zâmbet cu MIRA” derivă din cele două elemente descrise mai sus, sistemul MIRA și kinetoterapia clasică, care utilizate împreună contribuie în mod direct la procesul de reabilitare fizică, al copiilor și tinerilor.

ORIENTATI PE PACIENT

Punem accentul în primul rând pe starea de bine a pacientului, identificând atât nevoile de recuperare fizică cât și cele psiho-sociale, individuale.

INOVATIE

Prin îmbinarea kinetoterapiei cu joaca, transformăm dificultățile întâmpinate în procesul de reabilitare într-o experiență plăcută și accesibilă.

PROFESIONALISM

Prin capacitatea și experiența echipei, atenția la detalii și respectul acordat pacientului.

TRANSPARENTA

In respectarea, fără excepții, a confidențialității pacienților

SI TU POTI SCHIMBA O VIATA AZI

Nu ia mult sa schimbi o viata. Si tu poti ajuta. Contacteaza-ne azi si hai sa facem diferenta impreuna.

VOLUNTAR
DONEAZA