CREDEM IN SCHIMBARE

Acum e şi mai simplu să faci asta: începând cu 01.04.2019 Codul Fiscal permite ca 20% din impozitul pe venit/ profit al unei companii să fie redirecționat către un ONG. Redirecționarea nu presupune niciun cost suplimentar pentru companie, nu afectează profitul net al companiei și se face, simplu, prin semnarea unui contract de sponsorizare (click aici pentru model contract) până la sfârșitul anului calendaristic.

Sponsorizarea este total deductibilă din impozit, dacă se respectă limitele impuse de Codul fiscal, respectiv să nu depăşească valorea minimă dintre 0,5% aplicat la cifra de afaceri sau 20% din impozitul pe profit datorat.  Sponsorizarea trebuie efectuată până la 31 decembrie, pentru a se considera parte din anul fiscal în curs, altfel va fi considerată ca fiind aferentă anului următor.

Asociaţia Un Zâmbet cu MIRA este înscrisă în Registrul entităților/unităților de cult sub nr. INTERNT-169454910-2019 din data 01.04.2019 , decizia ANAF nr.235706.

Prin sprijinul pe care îl oferiţi asociaţiei noastre susțineți recuperarea copiilor cu dizabilităţi neuro-motorii şi îi ajutaţi să îşi depăşească limitele!

IMPREUNA PUTEM FACE DIFERENTA

Atata timp cat saracia si inegalitatea persista, noi nu ne vom lasa

VOLUNTEER
DONATE NOW